Rijschool Kijkduin

De beste en voordeligste rijschool in regio Den Haag!

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

U wilt rijlessen volgen bij een ervaren rijschool in Kijkduin. Autorijlessen of motorrijlessen, bij Rijschool Gul kan dat allemaal. De mentaliteit die bij ons heerst is dat rijlessen pas nuttig zijn wanneer deze onder comfortabele omstandigheden, naar de voorkeur van de klant zijn ingericht. Op het moment dat de rijlessen aansluiten op de behoeft van een klant, dan kunnen er grotere stappen gezet worden naar het autorijbewijs of motorrijbewijs. Bij Rijschool Gul kunt u in Kijkduin rijlessen volgen, zo vaak als u wilt, zo lang als u wilt, wanneer u maar wilt en u zal de grootste kans hebben om uw rijbewijs te behalen.

Een eigen oefenterrein

Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul hebben we een oefenterrein aangelegd, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

De beste instructeurs
Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Den Haag zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!
Examendatum in 1 maand
Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!

Autorijschool Kijkduin

Wanneer u een autorijschool in Kijkduin zoekt om uw autorijbewijs te halen, zoek dan niet verder. De autorijlessen die wij aanbieden zijn erop ingericht dat u zich op uw gemak voelt. Vanuit dat startpunt worden er lessen met u ingepland wanneer u kan. Of dit nou alleen in de avonden en weekenden is, wij maken geen verschil in prijs. Daarnaast kan u zelf bepalen hoe lang u wilt rijlessen, in Kijkduin of ergens anders en met welke instructeur(s). Door de rijlessen op deze manier op te bouwen, wordt de meeste voortgang geboekt, waardoor de kans het grootst is dat het autorijbewijs in Kijkduin gehaald gaat worden.

Naast Kijkduin zijn wij actief in de steden ScheveningenLeidschendamLeidschenveenVoorburg en Kwintsheul

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Dé rijschool van regio Den Haag

Autorijlessen
Motorrijlessen
Je theorie halen

Zij gingen jou voor

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Motorrijles Rijschool Gul

Ook biedt Rijschool Gul motorrijlessen aan in Kijkduin. Voor het behalen van uw motorrijbewijs is het erg belangrijk dat er tijdens de motorrijlessen tijd wordt genomen door instructeurs om u de techniek in de basis goed aan te leren. Met de professionele instructeurs van Rijschool Gul wordt u begeleidt in korte of langere rijlessen. U kunt ook zelf bepalen of u meerdere dagen achter elkaar motorrijlessen volgt. Dit wordt gedaan met aansluitend een kans voor het behalen van het motorrijbewijs. Wanneer u liever verspreid rijlessen volgt en dan een poging doet om het motorrijbewijs te halen, is dat natuurlijk ook een optie. Voor motorrijlessen in Kijkduin zoals u het wilt met professionals die u snel alles kunnen bijbrengen, kunt u bij Motorrijschool Gul terecht.

Motorrijles pakketten

Losse rijlessen

Motorrijlessen
Nu voor:
€50,-
AVB examen € 200,-
AVD examen € 300,-
Spoed AVB examen € 300
Slagingkans +/- 65%

Zilver pakket

Motorrijlessen
Nu voor:
€1.799,-€1.499,-
20 uur rijles (60 min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)
Gelijk examen datum! (Spoed)
Slagingkans +/- 80%

Goud pakket

Motorrijlessen
Nu voor:
€2.499,-€1.799,-
30 uur rijles (60min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)
Gelijk examen datum! (Spoed)
Slagingkans +/- 95%

Autorijles pakketten

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€900,-
15 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 50%

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.200,-
23 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 65%

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.750,-
35 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 85%

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.445,-
45 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 99%

Losse lessen

Nu voor:
€45,-

Losse lessen

(automaat)
Nu voor:
€50,-

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor elk van de pakketten wordt een toeslag van €200,- in rekening gebracht.

Binnen no-time al in de auto!

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag? Bij Rijschool GUL niet! Wij zorgen ervoor dat jij het motorrijden snel onder de knie krijgt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Werkwijze rijles van Rijschool Gul

Bij Rijschool Gul heeft u dus de keuze om motorrijlessen of autorijlessen te volgen in Kijkduin. Hierbij wordt alles ingezet om zo snel mogelijk het autorijbewijs of motorrijbewijs te behalen per klant. Dit wordt gedaan door te kijken naar wat de klant zelf wil. Er wordt de keuze aangeboden om autorijlessen te volgen in een spoedtraject, of juist verspreid op flexibele tijden, altijd tegen dezelfde prijs. Bij de motorrijlessen is het ongeveer hetzelfde verhaal. Bij de rijlessen van de motor is het echter gebruikelijk ze veel achter elkaar in te plannen. Aansluitend wordt dat mogelijk direct het rijbewijs behaald. Alle opties van de rijlessen zijn bij Rijschool Gul in Kijkduin in ieder geval aan te passen naar de voorkeur van de klant, waardoor er wordt gezorgd dat het meest efficiënte traject wordt afgelegd naar het rijbewijs.

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button