Rijschool Schipluiden

De beste en voordeligste rijschool in regio Den Haag!

3.500+
Geslaagden
motor

12
Jaar ervaring
in huis

2.800+
Geslaagden
auto

Binnen de branche van rijscholen is het, zo ook in Schipluiden, niet meer mogelijk een standaardaanbod aan rijlessen te doen en de agenda zo effectief mogelijk vol te proppen met autorijlessen. Consumenten willen tegenwoordig flexibel rijles volgen omdat ze steeds drukker zijn. Dit geld dus ook voor het inplannen van motorrijlessen. Rijschool Gul geeft deze rijlessen onder andere in Schipluiden en helpt u uw autorijbewijs of uw motorrijbewijs te behalen, op een ontspannen wijze waarin u zelf flexibel uw rijlessen kan inplannen en indelen!

Een eigen oefenterrein

Leren motorrijden is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Rijschool Gul hebben we een oefenterrein aangelegd, zodat iedereen op een veilige manier kan oefenen. Jij dus ook!

De beste instructeurs
Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen de beste rijschool in regio Den Haag zijn, maar ook de grootste! Dagelijks krijgen we weer de eer om een groot aantal leerlingen te verwelkomen bij Rijschool Gul. Iedereen is welkom!
Examendatum in 1 maand
Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dat snappen wij helemaal! Schrijf jij je vandaag in? Dan heb je binnen een maand al een examendatum!

Autorijlessen in Schipluiden

Een autorijschool moet zich aan u aanpassen zodat de klant de grootste kans heeft het autorijbewijs te halen. Dat is de reden dat we bij u om de hoek in Schipluiden beginnen met rijlessen. Deze autorijlessen kunt u zelf naar voorkeur inplannen en nee, er zit geen addertje onder het gras. Elke rijles, ook in avonden en weekenden kost hetzelfde en een spoedcursus is ook niet duurder.

Naast het flexibel inplannen van de autorijlessen in Schipluiden is er de mogelijkheid te kiezen hoe vaak u wilt rijlessen, hoe lang u in de auto wilt zitten en door wie de autorijles gegeven wordt. Bij Autorijschool Gul in Schipluiden is er dus altijd een aanbod aan rijlessen te vinden die bij u past, waarmee u gegarandeerd uw autorijbewijs zal halen! Naast Schipluiden zijn wij ook actief in DelftWateringenDen Hoorn en Delft.

Stap jij binnenkort al op je eigen motor?

Dé rijschool van regio Den Haag

Autorijlessen
Motorrijlessen
Je theorie halen

Zij gingen jou voor

Beste rijschool 🤓 ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald, alles in 1 keer
Mijn instructeur Rail is echt een goede mens 🤓 veel geduld en een gezellige sfeer, goede tips. En ik had nog wat lessen over en heb nog geld terug gekregen 😎👍 echt top🤓

– Murta K

Echt een top rijschool! Je word van begin tot eind begeleid naar je rijbewijs. Top instructeurs die er alles aan doen om je aan je rijbewijs te helpen. Ik ben zeer tevreden over hoe het hele proces is gelopen. Fijne zaken verder heren. 💪💪

– Kh Sq2qq2

Goeie rijschool, heb binnen 5 weken mijn motor gehaald. Geven je tips and tricks om snel een examen in te plannen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere keren te lessen per week. Top rijschool! Zeker een aanrader!

– Rick Vreeswijk

Motorrijlessen bij Rijschool Gul

Voor de motorrijlessen die bij motorrijschool Gul in Schipluiden worden gegeven geldt hetzelfde. Er wordt tijdens, en buiten de rijlessen aandacht besteed aan elke cursist individueel. Wanneer een cursist namelijk met een slecht gevoel de motorrijles in gaat, is de ontwikkeling traag. Om ons slagingspercentage van ruim 85% dat bij de eerste poging met Rijschool Gul het motorrijbewijs haalt eer aan te doen kunt u op bijna elk tijdstip rijles volgens, met de duur en hoeveelheid lessen in een week die u het beste uitkomt. Daarnaast kunt u de begeleider en de inhoud van de motorrijlessen in overleg bepalen om alles naar wens te maken. Er kan met een 4-daags traject al binnen een week aanspraak gemaakt worden op een motorrijbewijs bij motorrijschool Gul, dus begin direct met rijlessen!

Motorrijles pakketten

Losse rijlessen

Motorrijlessen
Nu voor:
€50,-
AVB examen € 200,-
AVD examen € 300,-
Spoed AVB examen € 300
Slagingkans +/- 65%

Zilver pakket

Motorrijlessen
Nu voor:
€1.799,-€1.499,-
20 uur rijles (60 min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)
Gelijk examen datum! (Spoed)
Slagingkans +/- 80%

Goud pakket

Motorrijlessen
Nu voor:
€2.499,-€1.799,-
30 uur rijles (60min)
Praktijkexamen (AVB)
Praktijkexamen (AVD)
Gelijk examen datum! (Spoed)
Slagingkans +/- 95%

Autorijles pakketten

Brons pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€900,-
15 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 50%

Zilver pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.200,-
23 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 65%

Goud pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€1.750,-
35 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 85%

Diamant pakket

Autorijlessen
Nu voor:
€2.935,-€2.445,-
45 uur
Praktijkexamen
Slagingkans +/- 99%

Losse lessen

Nu voor:
€45,-

Losse lessen

(automaat)
Nu voor:
€50,-

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, administratieve kosten en motor/auto gebruik tijdens examen.

Let op: voor elk van de pakketten wordt een toeslag van €200,- in rekening gebracht.

Binnen no-time al in de auto!

Ontzettend lang wachten voordat je de weg op mag? Bij Rijschool GUL niet! Wij zorgen ervoor dat jij het motorrijden snel onder de knie krijgt, zodat je snel en natuurlijk ook veilig de weg op kunt.

Persoonlijke rijles van Rijschool Gul

Zoals u wel heeft gemerkt staan zowel de autorijlessen als de motorrijlessen bij Rijschool Gul volledig in het teken van het geven van persoonlijk afgestemde rijlessen in Schipluiden. Het doel is natuurlijk dat de u uw motorrijbewijs of autorijbewijs zo efficiënt mogelijk binnenhaalt. Door u alle vrijheid te geven bij het inplannen en indelen van de rijlessen garandeert Rijschool Gul u dat u zo efficiënt mogelijk uw persoonlijke rijlessen doorloopt en uw rijbewijs haalt. Wilt u meer informatie, kennismaken of een gratis persoonlijke rijles volgen als start van een rijlessenpakket? Neem gerust contact op, dan nemen wij, Rijschool Gul, voor u kunnen betekenen.

Bel mij terug!

Klaar om de de weg op te gaan? Laat je gegevens hier achter. Een van onze instructeurs belt je binnen 24 uur terug!

Heb je hulp nodig?

Geen zorgen. Wij staan voor je klaar!
We hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld en onder elkaar gezet.

Je kunt zo snel mogelijk beginnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een proefrit is zeker vrijblijvend. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze grootste motorrijschool in Den haag.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.

Call Now Button